Poslovna informatika

Zašto je važno pohađati kurs poslovne informatike

Pohađanje kursa poslovne informatike može doneti brojne koristi, posebno u savremenom poslovnom okruženju koje sve više zavisi od informacionih tehnologija. Evo nekoliko razloga zašto je važno razmotriti pohađanje kursa poslovne informatike:

kurs informatike

Integracija tehnologije u poslovanje: Kurs poslovne informatike omogućava sticanje znanja o tome kako efikasno koristiti informacione tehnologije u poslovanju. To uključuje razumevanje softverskih alata, sistema za upravljanje bazama podataka, analitike podataka i drugih tehnoloških resursa koji poboljšavaju operativne procese.

Unapređenje poslovnih procesa: Razumevanje poslovne informatike omogućava vam da analizirate i optimizujete poslovne procese kroz upotrebu informacionih tehnologija. To može rezultirati efikasnijim radom, smanjenjem troškova i poboljšanjem ukupne produktivnosti organizacije.

Razvoj analitičkih veština: Kursevi poslovne informatike često obuhvataju analizu podataka, što je ključna veština u savremenom poslovanju. Naučićete kako prikupljati, analizirati i interpretirati podatke radi donošenja informisanih poslovnih odluka.

Sposobnost prilagođavanja tehnološkim promenama: Tehnologija se neprestano razvija, a pohađanje kursa poslovne informatike omogućava vam da ostanete informisani o najnovijim trendovima i promenama u oblasti informacionih tehnologija. To vam pomaže da ostanete konkurentni na tržištu rada i da prilagodite poslovanje novim tehnološkim izazovima.

Bolje razumevanje bezbednosti informacija: Kurs poslovne informatike često uključuje segmente o bezbednosti informacija. Razumevanje kako zaštititi podatke i informacione resurse postaje sve važnije u doba kada su pretnje sajber bezbednosti u porastu.

Povećanje zapošljivosti: Poslodavci sve više cene zaposlene sa znanjem iz oblasti poslovne informatike. Pohađanje takvih kurseva može povećati vašu konkurentnost na tržištu rada i otvoriti vrata različitim poslovnim prilikama.

Ukratko, pohađanje kursa poslovne informatike pomaže vam da razvijete veštine koje su danas ključne za uspeh u poslovnom svetu, obezbeđuje vam razumevanje integracije tehnologije u poslovanje i omogućava vam da ostanete relevantni i konkurentni u dinamičnom poslovnom okruženju.

Šta vam nudi Evropski institut za obrazovanje u sklopu svojih besplatnih kurseva poslovne informatike

kurs stranih jezika za decu

U ponudi su Osnovni kurs koji obrađuje osnove rada u programima Word i Excel, kao i Napredni nivo na kom polaznici obrađuju napredne funkcije i mogućnosti Excel programa.

POSLOVNI KURS (WORD, EXCEL, POWER POINT) – OSNOVNI NIVO

3 meseca

Word

Uvod
Unos teksta
Formatiranje teksta
Fusnote i tekst u više stubaca
Slike i slični objekti
Crtanje
Tabele
Sastavljanje CV-ja
Štampa

Excel

Uvod
Unos podataka
Formatiranje podataka (Formatiranje podataka (crtanje okvira, bojenje polja, bojenje slova, pozicija i orjentacija teksta u poljima, spajanje dva ili više polja u jedno i postavljanje raznih formata za datume i valute)
Formule i funkcije
Grafikoni
Filteri i štampa

Power Point

Uvod
Unos teksta i slika
Doterivanje prezentacije
Pravljenje prenosive prezentacije
Osnovne komande prilikom prezentovanja

PREUZMITE DETALJAN PROGRAM OSNOVNOG KURSA INFORMATIKE

NAPREDNI NIVO

(2 meseca ukupno)

Napredni nivo Excel

Napredne radnje sa dokumentima
Organizacija podataka
Obrada podataka (Razdvajanje složenih podataka, Konsolidacija, Izračunavanje međuzbirova, Formule nizova, Funkcije IF, SUMIF, SUMIFS, COUNTIF, COUNTIFS, INDEX, MATCH, OFFSET)
Analiza podataka

Napredni nivo Word

Tabele
Dizajn tabele
Umetanje slika i isečaka ekrana
Dijagrami
Grafikoni
Dodavanje vodenog žiga
Umetanje zaglavlja i podnožja
Brzi elementi dokumenta
Dodavanje komentara
Upravljanje promenama
Poređenje dokumenata
Interaktivni sadržaj i fusnote
Zaštita dokumenata

PREUZMITE DETALJAN PROGRAM NAPREDNOG KURSA INFORMATIKE

* KURSEVE ODRŽAVAMO I ZA ORGANIZOVANE GRUPE IZ POJEDINAČNIH FIRMI, NA ZAHTEV POSLODAVACA.