web creation software

WORK AND TRAVEL

KRATAK ISTORIJAT WORK AND TRAVEL PROGRAMA – Poslovi u Americi za studente

Work and Travel USA nudi priliku da budete više nego samo turista, a mi verujemo da je ovaj program jedno od najboljih iskustava koje možete steći.

WORK AND TRAVEL

Poslovi u Americi za studente

Summer Work and Travel USA je program pokrenut od strane US Department of State 1960-tih za studente iz celog sveta koji žele da posete Ameriku tokom leta. Osim što imaju mogućnost da turistički posete Sjedinjene Američke Države, studenti ostvaruju pravo i da zarade nešto novca i upotpune svoje studentske dane jednom nezaboravnom avanturom.
Tokom šezdesetih godina US Department of State pokreće niz programa kroz koje mladi ljudi iz celog sveta imaju priliku da iskuse američki način života za određeni vremenski period. Ono što je počelo kao samo program putovanja evoluiralo je u veći projekat, Work and Travel , kada je Stejt Department shvatio da mnogi od onih koji su želeli da vide Ameriku žele da pokriju troškove putovanja radeći preko leta.
J -1 viza omogućava Summer Work and Travel studentima da putuju i rade legalno u Sjedinjenim Američkim Državama tokom letnjeg školskog raspusta. Studenti iz Srbije imaju mogućnost da rade u SAD u periodu od 21. maja do 01. oktobra.
Nakon završetka radnog dela programa studenti mogu da putuju sa novcem koji su zaradili još 30 dodatnih dana (dokle god ih to ne sprečava da se vrate obavezama na fakultetu na vreme).
Work and Travel USA nudi priliku da budete više nego samo turista, a mi verujemo da je ovaj program jedno od najboljih iskustava koje možete steći.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko imate neko pitanje slobodno nam se obratite telefonom 069/55 44 030 ili putem forme ispod.

SHARE THIS PAGE!

© Copyright 2022.  / Evropski institut za obrazovanje / All Rights Reserved / Web by Chilli media