bootstrap theme

NEMAČKI ZA ZAPOSLENE

Online kursevi nemačkog jezika za zaposlene u insotranstvu kojima je potrebno osnovno znanje i međunarodno priznat sertifikat

ONLINE KURSEVI NEMAČKOG JEZIKA

Želeći da izađe u susret mnogobrojnim zaposlenima koji rade u Nemačkoj i Austriji, Evropski institut za obrazovanje je krenuo sa online kursevima nemačkog jezika namenjenog svima kojima je zbog posla potreban Sertifikat o završenom kursu nemačkog jezika.

Kursevi su podeljeni na nivoe A1/1, A1/2, A2/1, A2/2, B1/1 i B1/2. 

Svaki nivo kursa traje 4 meseca. 

Po završetku nivoa, polaznici rade test i ukoliko osvoje potreban broj bodova dobijaju priznat sertifikat Evropskog instituta za obrazovanje, zajedno sa Uverenjenom o položenom ispitu i ocenom kojom je polaznik položio nivo. 

Nastava se održava isključivo preko licencirane Zoom aplikacije kojoj možete pristupiti preko svog lap topa, tableta ili mobilnog telefona. 

KAKO IZVRŠITI UPLATU ČLANARINE 

Evropski institut za obrazovanje kurseve organizuje samo za svoje članove. 

Uplatu članarine Evropskom institutu za obrazovanje možete izvršiti u bilo kojoj poslovnoj banci na teritoriji Republike Srbije, na tekući račun 205-239711-30.

Ukoliko članarinu plaćate van teritorije Republike Srbije, da biste izvršili uplatu na ino račun biće vam potrebni podaci koje možete preuzeti OVDE. (Možete odštampati uputstvo i odneti u banku)
Takođe, moguće je izvršiti uplatu i PayPalom na email eu.edukacije@gmail.com

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko imate neko pitanje slobodno nam se obratite telefonom 069/55 44 030 ili putem forme ispod.

SHARE THIS PAGE!

© Copyright 2021.  / Evropski institut za obrazovanje / All Rights Reserved / Web by Chilli media